HTML

Picuri élete

Ez az első kismamaságomról szól és csöppségem életéről méhen belül és kívül.

Utolsó kommentek

  • Kata826: Sziasztok! Szeretnék érdeklődni,kinek mi a véleménye.. Febr. 13-án jött meg,aztán kb 12 napja remélem hogy terhes vagyok.Van már egy 4,5 éves kislányom,nála még a mensi kimaradása után is éppen hogy... (2013.03.11. 13:56) Hőmérőzés, ovulációs teszt és a csoda
  • mari50: szia! szeretnék én is olvasni (2010.07.06. 17:58) Folytatás...
  • ewics30: Gyönyörű baba!!!!!! :)))))) Gratulálok,és sok boldogságot nektek! (2009.12.03. 14:13) Reflexek csecsemőkorban (második rész)
  • Mata.Nikol: Szia! Szeretnélek továbbra is olvasni titeket! Üdv:Niki mata.nikol@gmail.cm (2009.11.29. 11:41) Folytatás...
  • Krisz mami: Szia Nelly, küldök meghívót a mail címedre az új blog olvasáshoz! Üdv, Kriszti (2009.05.19. 10:09) Folytatás...
  • Utolsó 20

Fórumok

Lilypie 1st Birthday Ticker

2008.01.06. 11:58 Krisz mami

Enci két hetes

Hát elmúlt a kis Enikő első két hete, megvolt az első méreckedés is a védőnéninél. Meg lettünk dícsérve, mert Enci 3250 grammal született, 3150-el adták haza, és a hazaadást követő másfél hét múlva már 3500 grammot nyomott, azaz mióta itthon van velünk felszedett 40 dkg-t!!!! Szép teljesítmény!!!

Én meg azt hiszem élem a szokásos kismamák életét, folyton parázok, hogy nem lesz tejem. Na emiatt az első hétvégén (pont szilveszterkor) kevesebb is lett, ezért pár napig tápszert is kellett adni kiegészítésként Picurinak. Azóta iszom a Laktoherb teát, és sűrűbben cicire teszem napközben, éjszaka pedig igény szerint, amikor felkel. Ennek folytán már 3 napja nagyon jókat alszunk mind a hárman. Reménykedem benne, hogy még egy ideig így is lesz. Napközben szegénykémet azért bántja a pocija, de nemigazán büfizik, és nem is bukik semmit. Szóval a nappalok eléggé változóak. Leginkábbis mellettünk érzi a legjobban magát, akkor tud aludni, ha lerakjuk az ágyába, vagy a nappaliban a kanapéra, akkor a következő kép illusztrálja, hogy mit tesz 5 perc múlva.


2 komment

Címkék: hétről hétre sírás laktoherb


A bejegyzés trackback címe:

https://picuri.blog.hu/api/trackback/id/tr96286770

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ingrid 2008.01.06. 21:56:18

Kedves Krisz Mami!
Éppen a szoptatásról és a homeopátiás bogyókról írtam. Ha nem használ a laktoherb, akkor próbálj ki valami homeósat nyugodtan!

Enci nagyon édes baba. Nagyon nagy szükségük van még a közelségre a babáknak ebben a korban. Nem kényezteted el, ha az első hetekben veletek van.
Bukni nem biztos hogy fog. Heléna a mai napig alig bukik valamicskét és büfizni is csak két hét után kezdett el :) Ez normális, utánaolvastam.
Viszont szép fülbevalója van ennek a kis sírós csomagocskának. Igazi csajos darab.
És a sírás ellenére nagyon helyes lányod van, gratulálok ;)

Csengebaba · http://www.csengebabaelete.blogspot.com 2008.01.07. 17:56:10

Kicsi Enci! Ügyes és szép nagylány vagy! És látom már jól neveled a szüleidet, és nem hagyod magad, kiköveteled, hogy veled és csakis veled folalkozzanak, és hagyjanak csak úgy egyedül egy rácsos kiságyban.... Pedig láttam én ám milyen szép kiságyat készítettek neked elő anyukádék! Egyél jól, aludj sokat, és azért a sírást se hagyd teljesen ki, külömben a szülők nagyon elpunnyadnak.
Puszi a buksidra
Csenge
süti beállítások módosítása