HTML

Picuri élete

Ez az első kismamaságomról szól és csöppségem életéről méhen belül és kívül.

Utolsó kommentek

  • Kata826: Sziasztok! Szeretnék érdeklődni,kinek mi a véleménye.. Febr. 13-án jött meg,aztán kb 12 napja remélem hogy terhes vagyok.Van már egy 4,5 éves kislányom,nála még a mensi kimaradása után is éppen hogy... (2013.03.11. 13:56) Hőmérőzés, ovulációs teszt és a csoda
  • mari50: szia! szeretnék én is olvasni (2010.07.06. 17:58) Folytatás...
  • ewics30: Gyönyörű baba!!!!!! :)))))) Gratulálok,és sok boldogságot nektek! (2009.12.03. 14:13) Reflexek csecsemőkorban (második rész)
  • Mata.Nikol: Szia! Szeretnélek továbbra is olvasni titeket! Üdv:Niki mata.nikol@gmail.cm (2009.11.29. 11:41) Folytatás...
  • Krisz mami: Szia Nelly, küldök meghívót a mail címedre az új blog olvasáshoz! Üdv, Kriszti (2009.05.19. 10:09) Folytatás...
  • Utolsó 20

Fórumok

Lilypie 1st Birthday Ticker

2007.12.31. 17:55 Krisz mami

Első hét itthon...

Mit is lehetne írni ilyenkor.... uhhh...Borzasztó fáradt vagyok, az embernek hiába mondják, hogy pihenj még amíg nem szültél meg, mert utána nem fogsz tudni. Na ezt úgyis meg kell tapasztalni. Ilyenkor döbben az ember, hogy az órák, percek mennyire lassan telnek és hogy sosem lesz reggel 8 óra.
Nagy szerencsémre itt a párom mellettem és nagyon sok mindenben segít, főleg ha már látható tűnetei is vannak a fáradságnak, olyankor átveszi a kicsi dajkálását :)

Fürdetés... kész vicc, ahogy két felnőtt ember ügyetlekedik a kád felett a picivel, de hát ezt is meg kell tenni. Eddig egész jól tűrte Enci a fürdösztést, egyedül tegnap este tört el a mécses, gyanítom amitt, mert nem egyből akartam cicire rakni, hanem előbb megfürdettük és rendbe raktuk őfelségét :)

Rokonlátogatás... szerintem a babának fel sem tűnt, hogy ölből ölbe járt, mert végigálmodta az egészet :) Meglepően jól tűrte a zajongást, de amint elmentek a rokonok, rá 10 percre fel is ébredt és követelte a kajcsit magának, úgy hogy a fél öklét a szájában temette el, és rettentően hangosan cuppogott.

Tejcikérdés... Amikor nem mennek úgy a dolgok, ahogy a kórházban, illetve ahogy az első 1-2 nap otthon, akkor elkezd az ember pánikolni, hogy most akkor mi van... Ez történt velem,mikor ez egyik átvirraszott éjszakánkon Enikő óránkétn kért enni, én meg már totál beájultam a fáradtságtól és nem értettem, hogy mi baja lehet a babának, mert állandóan éhes volt. Rájöttünk már nappal (mikor ez folytatódott), hogy bizony kevés a tejcim és nem tud eleget szopni. Irány a patika, teát vettem, amit azóta is szorgalmasan iszom, fene tudja, hogy ennek köszönhető-e, hogy ma már kicsit jobb a helyzet. Aztán vasárnap a párom elment a gyerekügyeletre tápit íratni, mert már nem bírtuk és nekem meg muszáj lett volna pihennem. Azóta már megint vannak 2-4 órás alvásaink, aminek nagyon örülünk mindannyian, és a tejcim is kezd visszatérni.

Hát röviden, tömören ennyi... Bár biztosan lenne még mit írnom, egyenlőre ennyi jött hirtelen össze.
Amint tudok, jövök megint, bár a hercegnő minden időmet elveszi. Ha meg éppen alszik, akkor igyekszem én is inkább pihenni, muszáj.

És íme egy friss kép Enciről, ahogy becsuszott a szopipárnába :)


BUÉK Mindenkinek!!!!!

4 komment

Címkék: fáradtság enikő első hét


A bejegyzés trackback címe:

https://picuri.blog.hu/api/trackback/id/tr58280435

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

RKriszta · http://www.barni.blog.hu 2007.12.31. 20:32:15

Mit is kivánhatnék, hiszen ott fekszik becsúszva az a pici...sok boldogságot nektek és gyors összeszokást.

Ingrid 2008.01.01. 13:10:57

Ezek szerint pihenésben gazdag új évet kell kívánnom :)
De kívánok még szeretetet, boldogságot és sok sok egészséget ennek a pici kis csomagnak, aki édesdeden alszik a párnába csúszva :)

Csengebaba · http://www.csengebabaelete.blogspot.com 2008.01.03. 07:50:18

Szia várva várt Enci!
Ügyes leszel te! Egy-kettőre megtanulod te is, hogy a kajáért az embernek meg kell küzdenie, és akkor már nem lesz gond!
Viszont ez az alvás, na ezt meg kell szokni, hogy a felnőttek görcsösen ragaszkodnak hozzá.
Jó legyél, vagy jól egyél!
Puszi a pici buksidra!
Csenge

Dr.Bubó v. Feri 2008.01.05. 17:00:10

Gratulálok mindannyiótoknak! Szorgalmasan néztem a blogod, hogy alakulnak a dolgok.
Vigyázzatok magatokra és egymásra!
És nem utolsó sorban sok erőt és kitartást! :)

Hali!
süti beállítások módosítása