HTML

Picuri élete

Ez az első kismamaságomról szól és csöppségem életéről méhen belül és kívül.

Utolsó kommentek

  • Kata826: Sziasztok! Szeretnék érdeklődni,kinek mi a véleménye.. Febr. 13-án jött meg,aztán kb 12 napja remélem hogy terhes vagyok.Van már egy 4,5 éves kislányom,nála még a mensi kimaradása után is éppen hogy... (2013.03.11. 13:56) Hőmérőzés, ovulációs teszt és a csoda
  • mari50: szia! szeretnék én is olvasni (2010.07.06. 17:58) Folytatás...
  • ewics30: Gyönyörű baba!!!!!! :)))))) Gratulálok,és sok boldogságot nektek! (2009.12.03. 14:13) Reflexek csecsemőkorban (második rész)
  • Mata.Nikol: Szia! Szeretnélek továbbra is olvasni titeket! Üdv:Niki mata.nikol@gmail.cm (2009.11.29. 11:41) Folytatás...
  • Krisz mami: Szia Nelly, küldök meghívót a mail címedre az új blog olvasáshoz! Üdv, Kriszti (2009.05.19. 10:09) Folytatás...
  • Utolsó 20

Fórumok

Lilypie 1st Birthday Ticker

2008.01.14. 16:53 Krisz mami

Nyilas baba

Már korán megmutatja, milyen élénk, változatosságot igénylő és dinamikus személyiség. Érdeklődése szerteágazó, az újdonságok fellelkesítik, és nem riad vissza a kalandos felfedezésektől. Szereti magához ragadni a kezdeményezést. Ahogyan ebből is látszik: nem túlságosan "pihentető" gyerek, derűs kedélyének és kedvességének köszönhetően viszont könnyen képes feledtetni környezetével, ha rossz fát tett a tűzre. Nemcsak örömét, dühét és fájdalmát is nyíltan kimutatja, ám a múlt sérelmeit nem őrízgeti, inkább előretekint. Örök optimistának tartják, nehezen lehet kedvét szegni; céljaitól nemigen tántorítják el az akadályok.

Forrás: Kismama magazin 2007.december

Mivel nagyon piszkált az ascendens kérdése is, ezért ennek is utánajártam :)


Mi is az ascendens?
A szó utal arra a jegyre, amely felkelőben volt a horizonton a születés pillanatában. Felkelő jegyet jelent.
Az ascendens hatása a nap jegyével szinte egyenértékű, ezek a hatások összeadódnak. Fontos tehát tudnunk az ascendensünk jegyét, mert további információkkal szolgál rólunk.

Miről informál minket az ascendensünk?
Elsősorban utal a külső megjelenésünkre, testalkatunkra, a külsőnkkel tehát szoros összefüggésben áll. Megmutatja, mihez van születetten tehetségünk, adottságunk, rávilágít a képességeinkre. Egészségügyi szempontból utal azokra a testrészekre, szervekre, amelyekre fokozottan kell ügyelni, mert sérülékenyebbek a többinél. Megtudhatjuk általa, milyen "szerepet" játszunk a világban, természetesen hitelesen és teljes átéléssel.

Mi szükséges az ascendens meghatározásához?
Mivel az ascendens függ a születési időtől és a születés földrajzi helyétől, ezért tudnunk kell órára, percre pontosan mikor születtünk, és meg kell adni a helyet is. Ezek ismeretében megtudhatjuk az ascendensünk jegyét, és hogy az adott jegy mely fokán áll. A pontos fokszám meghatározása a primerdirekciós prognózismódszerhez szükségeltetik.

Enci ascendense a Rák, íme a leírás róla:

Aszcendens: Rák

Ezt a víz jegyet a Hold uralja, így az, akinek ez a jegy az aszcendense, olyan ésszel van megáldva, amit a legjobban úgy lehet leírni, hogy fantáziadús, különösen érzékeny és fogékony. Mint az egyik leglelkiesebb aszcendens, a képviselője gyakran fogja az álmodozást nagyobb előnyben részesíteni a cselekvésnél. Kitartó és nagyon állhatatos természetű, és ha egyszer kibékül valakivel, akkor szabad folyást enged a kedvességének és a vendégszeretetének. Mindenek előtt való az otthon és a közvetlen környezet szeretete. Néha visszahúzódó és bizalmatlan, mégis kitűnik mindenki közül a türelmével, mert abban hisz, hogy bármilyen jó lehet a teljesítmény, az ember mindig tud, és fog is jobban teljesíteni.


Enci figyel :)



7 komment

Címkék: horoszkóp


A bejegyzés trackback címe:

https://picuri.blog.hu/api/trackback/id/tr96297170

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csengeanya · http://www.csengebabaelete.blogspot.com 2008.01.14. 20:22:37

Húha! Ezeket jó tudni! Hol lehet az aszcendensnek utánajárni? Nagyok, szépek és ügyesek vagytok!

Ingrid 2008.01.15. 08:28:57

Milyen komoly arcot vág :))) Nagyon tetszik! És a kis kezeit is felgedezte magának. Tüneményes!

Krisz mami 2008.01.15. 09:50:23

Csengeanya! Én az Astronet.hu-ról indultam ki. Illetve Csillag Lilla asztrológus oldaláról. A többit Google megoldotta :)

Krisz mami 2008.01.15. 09:51:26

Drága Ingrid! Sajnos a kéz felfedezése és nézegetése még arrébb van, de ezek a spontán fokuszálásai igazán megkapóak, ezért is fényképeztük le :)

Ingrid 2008.01.16. 22:44:56

Azt hittem már "csodababa".
Képzeld! Heléna ma így "fogta a kezeiben és ivott így" a cumisüvegből :) Lefotóztam, majd kiteszem a blogra :)

Ingrid 2008.01.16. 22:45:32

jaj, de jól foglamazok ilyen későn :)))

Krisz mami 2008.01.17. 11:16:51

Te ilyenkor fent vagy? Én csak a szpira kelek fel, de egyből alszom is vissza :) Kiváncsian várom a képet :)
süti beállítások módosítása