HTML

Picuri élete

Ez az első kismamaságomról szól és csöppségem életéről méhen belül és kívül.

Utolsó kommentek

  • Kata826: Sziasztok! Szeretnék érdeklődni,kinek mi a véleménye.. Febr. 13-án jött meg,aztán kb 12 napja remélem hogy terhes vagyok.Van már egy 4,5 éves kislányom,nála még a mensi kimaradása után is éppen hogy... (2013.03.11. 13:56) Hőmérőzés, ovulációs teszt és a csoda
  • mari50: szia! szeretnék én is olvasni (2010.07.06. 17:58) Folytatás...
  • ewics30: Gyönyörű baba!!!!!! :)))))) Gratulálok,és sok boldogságot nektek! (2009.12.03. 14:13) Reflexek csecsemőkorban (második rész)
  • Mata.Nikol: Szia! Szeretnélek továbbra is olvasni titeket! Üdv:Niki mata.nikol@gmail.cm (2009.11.29. 11:41) Folytatás...
  • Krisz mami: Szia Nelly, küldök meghívót a mail címedre az új blog olvasáshoz! Üdv, Kriszti (2009.05.19. 10:09) Folytatás...
  • Utolsó 20

Fórumok

Lilypie 1st Birthday Ticker

2007.09.07. 15:42 Krisz mami

Mindenek előtt... ahogyan kezdődött

Ma hoztam létre életem első blogját, nem is tudom, mivel lehetne kezdeni... Úgy éreztem muszáj szavakba, mondatokba önteni mindazt, amint most és később keresztül megyek/megyünk.

Hmm...talán egy kicsit magamról, kedvesemről pár mondat... 2005 decemberében ismerkedtünk meg egy népszerű internetes társkereső segítségével (sorry, ez itt most nem a reklám helye...), kölcsönösen szimpatikusak voltunk egymásnak, és nemsokkal később együtt szilvesztereztünk, majd egy gyöngyörű szép kapcsolat alakult ki kettőnk között. Ingázások hétvégenként, mert több mint 70 km választott el minket egymástól. Később meghoztuk a döntést, összeköltözünk, ez 5 hónappal kapcsolatunk kezdete után be is következett. A lánykérésre ősszel került sor, közvetlenül a szülinapom előtti napon, az Eiffel torony tetején, tele japán turistákkal.
Ekkor már nem szedtem a fogamzásgálót és úgy voltunk vele, hogy majd fél év múlva talán belevágunk kis családunk bővítéséhez. Ekkortájt igen sokat jártam le munkám miatt az ország másik felébe, hetekre, ami igencsak megviselt minket. Volt 1-2 hónapunk, amikor végig izgultuk a 28 napot, hogy vajon meglátogat-e minket a mikulás. Persze minden hónap úgy telt el, hogy nem lettem terhes, de nem is volt vele baj, hiszen egyenlőre még nem terveztük a babát. Elmúlt karácsony, az első évfordulónk, és a szilveszter is, új év és elérkeztünk 2007-hez. Párom látta rajtam, hogy az izgulások és a folyamatos negatív tesztek azért mindig megviselnek, és elérkezett a február, amikor is megint lett egy negatív teszt, ennek hatására leültünk megbeszélni a dolgokat.
Terveink szerint csak június-júliusban kezdődött volna a baby-project , mert a karácsonyt még külföldön szerettük volna tölteni, és ha nyáron összejött volna a baba, akkor még pocisan pont ki tudtunk volna ruccani. Szép tervek...ám mégsem így történt.
Beszélgetésünk után úgy döntöttünk, hogy most tényleg megpróbáljuk, hátha összejön Picuri. Úgy voltunk vele, hogy végülis nem sok esély van rá (röpke 35%) , hogy összejön elsőre, akkor meg miért is ne próbálkozzunk.

Na hát nekem sem kellett több, megkaptam a zöld utat, irány a patika egy ovulációs tesztért és elkezdtem méri a hőmérsékletemet.

Mi az ovulációs teszt?
Megvásárolható teszt, mely a luteotrop hormon emelkedésének vizeletből való kimutatásán alapul. Amennyiben az eredmény pozitív, úgy 24-36 órán belül valószínűleg bekövetkezik a peteérés ( ovuláció ).

A többit később folytatom :)
A következőkben írok a hőmérőzésről, a tesztelésekről és a csodáról...

1 komment

Címkék: ovulációs teszt eljegyzés baby project


A bejegyzés trackback címe:

https://picuri.blog.hu/api/trackback/id/tr82159662

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sziszi71 2007.09.08. 07:41:30

Kedves Kriszmami!
Sok sikert kívánunk a blogoláshoz!
Nagyon szép kismamaságot és a csodához sok boldogságot, meg jó egészséget is kívánunk még az egész Családodnak!
Üdv: Alíz baba és anyuja
süti beállítások módosítása